DR. KONTRÁT KÁROLY

Teljes szövegű keresés

DR. KONTRÁT KÁROLY
DR. KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Szeretném megköszönni a frakciók vezérszónokainak a hozzászólásokat. Németh Szilárd képviselő úr támogató hozzászólását köszönöm, bízom abban, hogy ez a támogatás is hozzájárul ahhoz, hogy jó törvényt tudunk elfogadni ebben a nagyon fontos témakörben.
Molnár Zsolt képviselő úr, bizottsági elnök úr hozzászólását is szeretném megköszönni. Ő részletesen kitért a javaslat előnyös és az ő megítélése szerint vitatható részeire, s azon szándékát is kifejezte, hogy módosító indítványokat fognak beadni. Én ezzel kapcsolatban itt és a többi vezérszónok kapcsán is szeretném elmondani, hogy minden módosító javaslatot meg fogunk fontolni, és szeretném azt is leszögezni, az a cél, hogy a lehető legjobb törvényt alkossuk meg közösen itt a parlamentben ezzel a nagyon fontos témakörrel kapcsolatban.
Mirkóczki Ádám képviselő úr hozzászólását is szeretném megköszönni. Ő most jelenleg nincs a teremben, az ő… (Mirkóczki Ádám jelentkezik: Itt vagyok.) Bocsánat.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem