SCHMUCK ERZSÉBET

Teljes szövegű keresés

SCHMUCK ERZSÉBET
SCHMUCK ERZSÉBET (LMP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Úgy látszik, hogy a Fidesz-KDNP-többség az utóbbi időben egyre többször elvéti a lépéseket. Ilyen volt az internetadó, amikor nem ismerték fel azt, hogy az embereket mi bosszantja, mi idegesíti, és mit utasítanak el. És azt is megjósoljuk, hogy ilyen lesz a Miniszterelnökség Várba való költöztetése is. És ilyen az elutasított vagyonosodási adó is.
Önök nyilván az utóbbi időben nem járnak az emberek között, nem látják azt, hogy az embereknek mire van szükségük, és az emberekben milyen indulatok fogalmazódnak meg. Az emberek körében önök az ellenzéki politikusokat is lejáratják. Lejáratják azért, mert önök nem érzik azt, hogy az embereknek elegük van abból, hogy az elit politikai réteg gazdagodik. Olyan jelzéseket kapunk, és olyan SMS-eket és olyan e-maileket kapunk, hogy elveszítették a hitet a politikusokban, mert csak azt látják, hogy ha egy politikus politikus lesz, akkor nagyon rövid időn belül meggazdagodik, mindent akar.
Nagyon szépen kérjük önöket, gondolják végig, ne jussunk el oda, hogy az emberek fogják önöktől kikényszeríteni, ugyanúgy, mint az internetadónál, hogy igenis támogatni kell a vagyonosodási adót. Köszönöm a figyelmet. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem