SALLAI R. BENEDEK,

Teljes szövegű keresés

SALLAI R. BENEDEK,
SALLAI R. BENEDEK, a Fenntartható fejlődés bizottsága kisebbségi véleményének ismertetője: Köszönöm, elnök úr.
…nem alkalmas meghatározása miatt ellentétes a közigazgatási törvény alá rendelésének alkotmányos elvével, súlyosan sérti a jogbiztonságot, valamint kifejezetten korrupcióbarát szabályozási környezetet teremt meg, hiszen egyetlen kormányhivatalba telepít, illetve tart fenn minden jogkört. Szemlátomást az a kormányzati törekvés, hogy minél nagyobb mértékű függőséget teremtsen, és minél nagyobb mértékben a kormányzati kompetenciákat erősítse, ezt nem tartjuk elfogadhatónak.
Útját kell állni a környezetet terhelő, fenntarthatatlan megaberuházásoknak, de ezt egy olyan kiskapu nyitása nélkül is életképes tilalommal és igazságos feltételekkel kell megteremteni, aminek nem az a kulcsa, hogy Hajdú-Bihar megyei önkormányzat zsebében van minden jog.
A törvényjavaslat jelen formájában többet árt, mint használ az ügynek, amit a címe szerint szolgálni kívánna, ezért a Lehet Más a Politika ebben a formában nem tudja támogatni. Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem