HISZÉKENY DEZSŐ

Teljes szövegű keresés

HISZÉKENY DEZSŐ
HISZÉKENY DEZSŐ (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Államtitkár Úr! Képviselő Úr! Nem hinném, hogy nincs tapasztalatom a közigazgatásban, én 12 évet húztam le, és egészen jól tudom azt, hogy nem csak egy ilyen szerv van az országban, amely alkalmas lehet arra, hogy ezt elbírálja. Több tucat, de még azt is megkockáztatom, hogy száz fölött van azok száma, amelyek alkalmasak arra, hogy érdemben el tudjanak egy ilyen kérelmet bírálni. S azt is gondolják végig, hogy az elmúlt 140 esztendőben ez miért működött teljesen normálisan az országban anélkül, hogy ilyen módon kellett volna megoldani.
Ugyanakkor azt gondolom még, lehet, hogy egy dologban igazuk van, abban, hogy nem lesz sok ilyen engedélykérelem. Mert ha én vállalkozó vagyok, akkor sürgősen elhúzok innen, és egy másik helyet keresek, ahol befektetném a pénzemet, hiszen ilyen körülmények között szerintem nagyon kevesen fognak vállalkozni arra, hogy Magyarországon fektessenek be. És ne csak plázákban gondolkodjanak, mert ez minden 400 négyzetméternél nagyobb épületre vonatkozik, amely kereskedelmi célokat szolgál.
Ez nem csak pláza! Ezért említettem például a bútorboltot vagy a szőnyegboltot, de lehetne még rengeteg más egyéb ilyen üzletet mondani. Ki fog itt arra vállalkozni, hogy Hajdú-Bihar megyébe fog utazgatni, és ott próbálja ezt magának kikilincselni vagy valahogy elintézni. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem