SALLAI R. BENEDEK

Teljes szövegű keresés

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Szilágyi képviselő úr az előbb kétpercesében megosztotta velünk gondolatait a magyarságról és a magyarban való gondolkodásról és erről az érzésről, ezért rögtön egy ilyet hadd osszak meg én is önökkel, ez a sírva vigad a magyar. És én is így állok fel ennél a napirendnél, hogy ezt a sírva vigadást érzem, mert részben örülök ennek az előterjesztésnek, részben pedig teljesen méltatlannak érzem a körülményeket, ami kapcsán ez a parlament elé került.
Összességében el kell hogy mondjuk, hogy gyakorlatilag itt vagyunk, akik bizottsági ülésre jöttek, tíz órája a parlamentben, zászlók napjáról, hűség falvairól szólnak az előterjesztések, miközben majd 10 órakor elkezdünk arról vitázni, hogy a Magyarország összes állampolgárát érintő vasárnapi zárva tartás mégis hogyan fog történni, és majd akkor próbálunk azok a négyen-öten, akik itt maradunk, eszmét cserélni.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem