KORÓZS LAJOS

Teljes szövegű keresés

KORÓZS LAJOS
KORÓZS LAJOS (MSZP): Sajnálom, államtitkár úr, a válaszát nem tudom elfogadni. Én minden mondatomért vállalom a felelősséget, most is így gondolom. Most is így gondolom… (Zaj, közbeszólások. - Dr. Rétvári Bence: Akkor fogadd el!) Nem, nem, nem! Bocsánatot kérek, az eljárással és a módszerrel nem tudok egyetérteni, amelyet önök kialakítottak három évvel ezelőtt.
Azzal a céllal, hogy ha valaki tud dolgozni, akkor az lehetőség szerint a munkaerőpiacon találja meg a számítását, adó- és járulékfizető állampolgár legyen, én ezzel egyetértek. Azzal viszont nem tudok egyetérteni... - abba a helyzetbe gondoljon bele, hogy ha 18 éves korában valaki hivatásos jogosítványt szerez, és világéletében kamionosként dolgozik, és most 59 éves, akkor ennek az embernek több mint 40 év ledolgozott ideje van, de 59 évesen egy autóbaleset következtében elveszíti mind a két lábát, ez az ember nem tud nyugdíjba menni, hiába van 41 évnél több ledolgozott ideje, mert nincs rokkantsági és nincs baleseti rokkantsági nyugdíj. (Dr. Rétvári Bence: Nem így van. Ez nem igaz.) Jelen állapotában ez az ember semmi mást nem tud kapni, csak egy rövid ideig tartó (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) egészségügyi ellátást. Ezzel nem tudok egyetérteni. Nem fogadom el a válaszát.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem