DR. VAS IMRE,

Teljes szövegű keresés

DR. VAS IMRE,
DR. VAS IMRE, a Törvényalkotási bizottság előadója: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ezúton tájékoztatom az Országgyűlést, hogy a Törvényalkotási bizottság múlt heti ülésén megtárgyalta a T/168. számon benyújtott, egyes adótörvények és azokkal összefüggő más törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot, és ahhoz 19 igen, 8 nem és 1 tartózkodás mellett összegző módosító javaslatot nyújtott be. Az összegző jelentést a bizottság 19 igen és 9 tartózkodás mellett elfogadta.
Az összegző módosító javaslat tartalmazza egyrészről a Költségvetési bizottság pontosításra irányuló javaslatait, másrészről a Törvényalkotási bizottság saját indítványát, amely az áfatörvény egyes szakaszait módosítja annak érdekében, hogy ne jelentsen gondot, hogy az előttünk fekvő törvényjavaslat csak július 1-je után lép hatályba.
A bizottsági ülésen érdemi vita nem alakult ki, így kérem a javaslat támogatását. Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem