BURÁNY SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

BURÁNY SÁNDOR
BURÁNY SÁNDOR (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Nem lehet szó nélkül elmenni az előző hozzászólás mellett. Hagyján, hogy a képviselőtársam november 7-én a Fidesz padsoraiban mit kíván megünnepelni, ezt most tegyük zárójelbe, hanem azért azokat a szavakat jól jegyezzék meg, amikor arról beszélt, hogy most nem dübörög a gazdaság. A képviselő úr fején találta a szöget, nagyon nem. Menjen csak ki tankolni bármelyik benzinkútra, rögtön meglátja, hogy mennyire nem dübörög a gazdaság! Nézze meg a hírek között, hogy mennyibe kerül most egy svájci frank: azt fogja tapasztalni, hogy valamivel 250 forint alatt jár, ha itt este nem történt valami tragikus dolog közben. Ha megnézi az euró árfolyamát, akkor 305 forint környékén járt ezen a napon. Hát nagyon nem dübörög ez a gazdaság!
Emlékeztetném a képviselő urat, ha már így a dátumba ennyire szerelmes, hogy mi volt a kormányváltás idején 2010. áprilisában, májusában. Nos, a kormányváltás idején, 2010-ben a svájci frank kevesebb mint 180 forintba került, képviselő úr, a benzin és a gázolaj ára jóval olcsóbb volt, mint most, és egyébként a gazdaság nagyobb növekedést mutatott, mint amire jövőre lesz kilátásunk, ha az elemzőknek lesz igazuk. Képviselő úr, november 7-én ezt tartotta fontosnak megosztani az Országgyűléssel? Engem nem győzött meg vele.
Köszönöm szépen a figyelmét. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem