SOLTÉSZ MIKLÓS

Teljes szövegű keresés

SOLTÉSZ MIKLÓS
SOLTÉSZ MIKLÓS nemzeti erőforrás minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Valóban, tévedni emberi dolog, és ha tévedünk, akkor azt ki szoktuk javítani, ki is javítottuk a múltban is. Ezért mondtuk azt, például amikor az iskoláztatási támogatást átalakítottuk, hogy ha ott a rendszer nem jól működik, vagy pedig korrigálni kell, akkor egy éven belül fölülvizsgáljuk. Itt is, ha olyat észlelünk, ami nem segíti ezeket a családokat és valóban nem kapnak munkát, akkor meg fogják kapni más lehetőségen keresztül a támogatást.
De még egyszer: abba az utcába és arra az útra nem fogunk visszatérni, ami a múltban volt, ami egyszerűen csak arra vezette a főleg vidéken élő embereknek egy jó részét, hogy miközben sokan küszködnek és nagyon nehezen, de mégiscsak eltartják családjaikat, gyerekeiket, azzal szemben pedig mások sokszor a segélyekre rendezkedtek be.
Tisztelt Képviselő Asszony! Ön is el kell hogy ismerje, hogy azt az alacsony foglalkoztatást, ami Magyarországon van, azt képtelenség volt tovább folytatni, mert sem az adó-, sem a járulékbefizetések nem érkeznek be, és attól kezdve pedig alacsony foglalkoztatás mellett valódi szociális segélypolitikát nem lehet folytatni.
Köszönöm a kérdését. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem