DR. MOLNÁR ATTILA

Teljes szövegű keresés

DR. MOLNÁR ATTILA
DR. MOLNÁR ATTILA (Fidesz): Köszönöm a választ. Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Komárom városában közel kétszázan tették már le az állampolgársági esküjüket, és szeretném tájékoztatni a tisztelt Országgyűlést és államtitkár urat is arról, hogy Boldoghy Olivér és az utóbbi napokban megismert Tamásné Ilonka néni esete sajnos nem elszigetelt jelenség, hiszen körülbelül féltucatnyian jelezték már a mi irányunkban azt, hogy Szlovákia megtette ezeket az intézkedéseket velük szemben, csak nem szeretnének a nyilvánosság elé lépni ezzel a jogfosztással, ami az ő esetükben megtörtént.
Arra szeretném biztatni a magyar kormányt, és ehhez felajánlanék minden segítséget, amely szükséges, hogy mielőbb próbáljuk orvosolni ezt a problémát, hiszen nem hagyhatjuk, hogy honfitársaink ilyen helyzetbe kerüljenek. Ahogy tudom, a nemzeti összetartozás bizottsága is, amelynek elnök ura, Potápi úr itt ül mellettem, jelezte, hogy minden segítséget, ami szükséges, ők is igyekeznek megadni honfitársainknak a határon túl.
Én köszönöm, és a válaszát elfogadom. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem