DR. LENHARDT BALÁZS

Teljes szövegű keresés

DR. LENHARDT BALÁZS
DR. LENHARDT BALÁZS (Jobbik): Ha már itt a december 1-jei, 2000-es évek elejei ünneplés szóba jött, akkor Novák Előd képviselőtársamat megtámogatva még egy személyt meg kell említsek, de igazából ismeretterjesztő célzattal, hogy önök is szembesüljenek a tényekkel.
Németh Zsolt külügyi államtitkáruk úgy nyilatkozott, hogy ő csak azért nem volt ott az ominózus 2003. december 1-jei Kempinski hoteles koccintáson, mert nem hívták meg. (Dr. Gaudi-Nagy Tamás: 2002!) 2002, bocsánat.
Tehát valahol minősíti ezt az egész társaságot, hogy ez a Németh Zsolt, aki egészen az utóbbi időkig az atlantista irányvonal leglelkesebb képviselője és szószólója volt, és hetente mentegeti az előző kormánynak azokat a funkcionáriusait, akik még mindig a Külügyminisztérium szolgálatában lehetnek, az képviseli és képviselte a határon túli magyarügyeket ilyen mentalitással és ilyen megközelítéssel. Tehát azért a saját portájuk előtt is van mit söprögetni, és vannak olyan tisztségükre méltatlan emberek, akik mégis úgy ülnek ott, nyilván az édesapjának az érdemeire tekintettel is, hogy nem méltóak arra a pozícióra.
Köszönöm. (Taps a Jobbik padsoraiból.)
(0.30)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem