DR. CSER-PALKOVICS ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

DR. CSER-PALKOVICS ANDRÁS
DR. CSER-PALKOVICS ANDRÁS (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Nem fogom a két percet kihasználni, csak szintén Bárándy Gergely képviselő úr egy kitételére, gondolatára szeretnék röviden reagálni, aki arról beszélt, hogy az a problémája és baja ezzel a törvényjavaslattal, hogy összeköti vagy összemossa az MSZP-t az MSZMP-vel. Ezt a gondolatot fejtette ki.
(22.00)
Én idéznék most egy dokumentumból: “A jogfolytonosságot fenntartva bejelenti a Magyar Szocialista Párt megalakulását.” Nem a törvényjavaslatból idéztem, nem a most beterjesztett és most az Országgyűlés előtt fekvő, és egyébként vitát képező dokumentumból idéztem, hanem a Magyar Szocialista Párt alakuló kongresszusán elfogadott állásfoglalásból, az 1989. október 6-10. közötti időszakról. Erről beszéltem, és erről beszél ez a dokumentum.
Nem a törvényjavaslat mondja az MSZP-ről, amit mond, hanem az MSZP saját magáról mondta és mondja azt, amit mond.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormányzó pártok, valamint szórványos taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem