KEPLI LAJOS

Teljes szövegű keresés

KEPLI LAJOS
KEPLI LAJOS (Jobbik): Köszönöm szépen. Államtitkár úr, nagyon sok kérdést tettem fel, amire nem kaptam megnyugtató választ. Ön azt mondja, hogy az épület értékesítését nem tervezik, és ez valóban megnyugtató lenne, bár a külső források bevonásáról szóló hírek már kevésbé azok.
Hogyha ez valóban így van, akkor is, továbbra is nyitottak maradnak azok a kérdések, amelyeket az intézet dolgozói és munkatársai tolmácsoltak felém, hogy tudniillik továbbra is anyagi fedezet híján vannak olyan alapvető dolgok, mint amit említettem az előbb is: fűtés, postaköltség, és nem biztosított az utánpótlás, nem vehetnek fel fiatal kollégákat a nyugdíjazott kollégák helyére. Egészen addig, amíg ezek a kérdések meg nem oldódnak megnyugtatóan, addig nem rendeződik az intézet helyzete sem hosszú távon. Ezekre a kérdésekre nem kaptam megnyugtató választ, ezért nem tudom elfogadni a válaszát.
Köszönöm szépen.
(16.50)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem