SOLTÉSZ MIKLÓS

Teljes szövegű keresés

SOLTÉSZ MIKLÓS
SOLTÉSZ MIKLÓS nemzeti erőforrás minisztériumi államtitkár: Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! “Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük.” Tisztelt Képviselő Úr! Ön ott volt ez alatt a beszéd alatt, hallotta, hogy agyontitkoltak mindent, majd néhány hónap múlva, ha jól emlékszem, ön egy Che Guevara-pólóban veregette Gyurcsány Ferencnek a vállát, hogy milyen jól csinálja, és milyen jól titkol el mindent az ország elől. (Taps a kormánypártok soraiban.)
Éppen ezért én nem csodálom, nem csodálom, tisztelt képviselő úr, hogy amíg az álvita az MSZP-n belül még most is arról folyik, hogy ki szivárogtatta ki az őszödi beszédet, és nem arról folyik, hogy hogyan verték át az országot, hogyan csapták be a választókat és az embereket, akkor addig önöknek érthető módon fáj az, hogy mi egy teljesen más, új konzultációt kezdtünk el az országban, egy olyan konzultációt, ami önöknek eszükbe se jutott. Önöknek az fáj, hogy itt szociális konzultáció keretében több mint 1,1 millió ember válaszol, és gondolja komolyan, hogy igenis érdemes odafigyelni az őket megkérdezőkre, és érdemes odafigyelni azokra a kérdésekre, amelyeket feltettünk nekik. És ezúton is szeretném megköszönni nekik, hogy ennyien válaszoltak, ilyen mértékben komolyan vették, és ilyen mértékben bebizonyították azt, hogy a demokráciára szükség van.
Tisztelt Képviselő Úr! Befejezésképpen még azt hadd válaszoljam önnek, hogy biztosan nem fogunk folytatni olyan mutyizós konzultációsorozatot, amit önök csináltak, miszerint minden választási hadjárat előtt szövetséget kötöttek a hagyományos szakszervezetekkel, minden választási hadjárat előtt önök kiálltak velük, majd utána négy évig szóba se álltak velük. Kérdezze meg édesapját, szerintem jó választ tud erre adni.
Köszönöm figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem