DR. VARGA LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DR. VARGA LÁSZLÓ
DR. VARGA LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Mondjuk, a családi dolgokat idekeverni kicsit rangon aluli, úgyhogy erre, azt hiszem, nem válaszolnék. A mutyizásról meg Harangozó képviselőtársam már kérdezett egy-két dolgot, csak választ nem kapott rá a miniszterelnök úrtól.
Úgyhogy azt mondom, értem én a válaszát, önök elengedték a leghátrányosabb helyzetű térségekben élő legszegényebb emberek kezét, de egyébként már igazából a középosztályét is; nem kívánt erre válaszolni. Mondok önnek egy példát a hétvégéről: Göncön, egy kisvárosban, Abaújban választás volt a hét végén, és a Fidesz jelöltje harmadik volt a polgármester-választáson 26 százalékkal. Ez egy konzervatív térség, mindig ilyen jelölteket választottak meg, úgyhogy én ezen elgondolkodnék. 37 százalékra nőtt a létminimum alatt élők száma ebben az országban, ez bőven 30 százalék alatt volt a mi kormányzásunk alatt. Azt hiszem, hogy ezeket a dolgokat az önök társadalom- és gazdaságpolitikája okozta.
Azt javasoltam, hogy tegyenek fel olyan kérdéseket az embereknek, hogy el tudják erről mondani a véleményüket. (Az elnök csengetéssel jelzi az időkeret leteltét.) Elmondom önnek, el fogják mondani, legkésőbb 2014-ben, akármilyen választójogi rendszert csinálnak.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem