TATAI-TÓTH ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

TATAI-TÓTH ANDRÁS
TATAI-TÓTH ANDRÁS, az oktatási és tudományos bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Országgyűlés! Az expozéban kitért az államtitkár úr arra is, hogy milyen kérdések vetődtek fel az oktatási bizottság ülésén, amelyen a törvényjavaslat általános vitára való alkalmasságát vizsgáltuk meg. Ha megengedik, akkor, miután az államtitkár úr hűen adta vissza az elhangzott kérdéseket, így külön én most ezekre nem térek ki.
Az oktatási bizottság indokoltnak tartotta a törvény előterjesztését. Valóban, a törvény létrehozása óta eltelt 8-9 év alatt alapjában véve megváltozott a magyar felsőoktatás teljes rendszere, és eljött az ideje annak, hogy a külföldi bizonyítványok megfeleltetését a törvényben is garantáljuk a hazai képzési szinteknek. Ezért a bizottság általános vitára alkalmasnak tartotta a beterjesztett törvényjavaslatot, és megtárgyalásra ajánlja az Országgyűlésnek.
Köszönöm szépen a figyelmet.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem