DR. KATONA TAMÁS

Teljes szövegű keresés

DR. KATONA TAMÁS
DR. KATONA TAMÁS pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! A technikai védelem, illetve a technikai eszközök alkalmazása lényeges, természetesen a kormány kész arra, hogy megfelelő vizsgálatot indítson, de azt, hogy egy riport alapján rögtön intézkedéseket hozzon, nem tartanám szerencsésnek.
Egyébként, ahogyan az imént már utaltam rá, azért vannak kontrolladatok, olyan adatok, hogy egy-egy gép milyen bevételt hozhat, a gépek száma hogyan alakul, és ebben láthatóan csökkenés van, ha azt nézzük, hogy 2008 első negyedévében 30 ezernél valamivel több gép volt, most, 2009 harmadik negyedévében - hiszen friss adataink vannak, illetve ez folyamatosan frissül - pedig 27 156 gép van. Tehát nyilvánvalóan ezzel is összefügg adott esetben a bevételek látható csökkenése. Ezért két külön dolgot kell mérlegelni, de természetesen, ha szükséges, akkor konzultálni fogunk az illetékes hatóságokkal, és a vizsgálatot elindítjuk.
Elnök úr, köszönöm a lehetőséget. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem