DR. SÁNDOR KLÁRA

Teljes szövegű keresés

DR. SÁNDOR KLÁRA
DR. SÁNDOR KLÁRA (SZDSZ): Tisztelt Miniszter Úr! Nem hiszem, hogy különösebben “élesfülűnek” vagy éleslátónak kell ahhoz lenni, hogy az ember észrevegye, hogy ön megkerülte a választ azokra a kérdésekre, amelyeket feltettem. Én nem egy listát kértem öntől arról, hogy kiket nevezett ki milyen funkciókra, én azt kérdeztem, hogy milyen elvek szerint nevezte ki a főigazgató asszonyt.
Arra sem kaptam választ például, hogy miért egy ad hoc bizottságot nevezett ki, és miért nem az 1997-es idevonatkozó törvényben meghatározott bizottságot. Amit ön felhoz, hogy a szakszervezetnek mi volt a véleménye, hát attól függ, hogy kiből állítjuk össze a bizottságot persze, hogy mi lesz a vélemény. 494 dolgozóból 432 vett részt abban a külső vizsgálatban, átvilágításban, amely szerint 80 százalék fölötti volt a dolgozói elégedettség. Valószínűleg ez a két szakszervezeti bizalmi nem volt köztük; a többieket is meg lehetett volna kérdezni.
(14.30)
Azt gondolom, hogy ha önök elismerték, a kormány és nyilván ön is elismerte (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) a Magyar Köztársaság tisztikeresztjével a főigazgató úr munkáját, akkor engedni kellett volna a folytatást. (Az elnök ismét csenget.) Én egy bocsánatkérést tudtam volna elképzelni.
Elfogadni a választ természetesen nem tudom. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Elfogadta a választ? - Közbeszólás: Nem!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem