DR. CSER-PALKOVICS ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

DR. CSER-PALKOVICS ANDRÁS
DR. CSER-PALKOVICS ANDRÁS (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az Új Magyarország fejlesztési tervnek annak idején két prioritása volt, az egyik a foglalkoztatottsági szint növelése, a másik a növekedés elérése. Ebből a kettőből egyik sem sikerült, mind a kettő rohamos romlást mutat, miniszterelnök úr. Ezek a tények.
Mint ahogy tény az is, hogy önök 2006 óta kérnek, várnak türelmet a magyar emberektől. Azt mondják 2006 óta, hogy lesz kibontakozás, most már jobb lesz. Most 2009. év végét írunk, és nemhogy jobb lenne, hanem egyre rosszabb lesz, miniszterelnök úr. Ezek a tények. (Közbeszólás az MSZP soraiban: Nyilván mi csináltuk a világgazdasági válságot.) Ezek a tények. 2006-ban nem volt világválság, nem volt válság, miniszterelnök úr. A Magyar Szocialista Párt vitte ebbe a válságba Magyarországot. (Derültség és közbeszólások az MSZP soraiban. - Az elnök csenget.)
Ön arról beszélt, miniszterelnök úr, hogy beszéljünk számokról. Egy szám van: Csorna 4,5 százalék, miniszterelnök úr. (Taps a Fidesz soraiban. - Közbeszólások az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem