JAKAB ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

JAKAB ISTVÁN
JAKAB ISTVÁN (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Ház! Nem kívántam hozzászólni, és nem kívánom kihasználni az időkeretem, de tipikusan az az eset most, amiről a vita folyik, amikor á-tól z-ig nem gondoljuk végig a folyamatokat. Tipikusan az az eset, amikor milliárdokat költünk arra, hogy elindítunk egy programot, és nem tudjuk, hogy az a program hogyan valósul meg. Sőt tipikus az is, amikor nem mondjuk meg a teljes igazságot az embereknek, hanem részigazság van, és utána pedig jönnek a viták, jönnek a feszültségek, és utána a további folyamatot már nem lehet végigvinni.
Mi a helyzet? Igenis lehet rá programokat készíteni, de ahhoz időben konkrétan végig kell vinni a tervezési folyamatot. Azt mondja képviselőtársam, hogy 20-40 évente egyszer lehet várhatóan ilyen szituáció, amikor vízzel el kell árasztani a területet. Kedves képviselőtársaim, én úgy emlékszem, hogy a klímaváltozásról most folynak a viták, és most kezdjük érzékelni, hogy mekkora változások várhatók néhány éven belül. Egyszerűen érhetetlen! Biomassza-előállítás, egyebek.
(20.40)
Na de hát nem így kellene ötletelni, hanem évekkel korábban, határozott program mentén elkészíteni a tervezést!
Köszönöm, ennyit akartam.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem