ELNÖK (dr. Világosi Gábor)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Világosi Gábor)
ELNÖK (dr. Világosi Gábor): Most soron következik a gondnokoltak és gondnokaik, a támogatott személyek és támogatóik, valamint az előzetes jognyilatkozatok nyilvántartásáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az előterjesztést T/11076. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/11076/5. számon kapták kézhez. Emlékeztetem önöket, hogy az előterjesztői zárszó már elhangzott, így most a határozathozatalok következek.
Tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy az ajánlás 1. és 2. pontjait az előterjesztő támogatja. Kérdezem, elfogadják-e ezeket? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatokat 195 igen szavazattal, 165 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.
A bizottsági állásfoglalásra figyelemmel még egy indítványról döntenünk kell. Az ajánlás 3. pontjában Mátrai Márta és Salamon László javaslata következik. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 165 igen szavazattal, 195 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem fogadta el.
Határozathozatalunk végére értünk, zárószavazásra következő ülésünkön kerül majd sor.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem