DR. SZEKERES IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. SZEKERES IMRE
DR. SZEKERES IMRE honvédelmi miniszter: És nekem is. (Taps a Fidesz soraiból.) Amikor azt mondtam, hogy méltóságteljesen viselkedtünk, akkor pontosan azt a pozíciót körvonalaztam, hogy a mi javaslatunk jó. 25 százalékkal kisebb a működési költség, mint Ramsteinben; a Magyar Köztársaság kormánya vállalja, hogy regisztrálja a szállítógépeket, szemben Németországgal, ami egyébként a ramsteini - tegyük hozzá - amerikai bázis ellen szól; jóval kialakultabb az infrastruktúra, mint Constanţában, és sorra járjuk azokat az országokat, amelyek érintettek ebben a döntésben, mert hiszen a C17-es flottában tizenöt NATO-tagállam és Svédország vesz részt. Eddig héttel állapodtunk már meg abban, hogy támogatja a magyar javaslatot. Azt gondolom, hogy az idő nekünk dolgozik, és azt gondolom, bízom is benne, hogy eredményes és jó döntés fog születni.
Amire azt mondtam, hogy jó javaslatot tettünk, és ezt méltósággal viseljük: ez a javaslat tényleg jó. Nekünk nem kell azért külön ajánlatokat tenni, mert a javaslat önmagában attraktív és megfelelő, minden műszaki, gazdasági és pénzügyi szempontból a legkiválóbb.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem