DR. BÓKA ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

DR. BÓKA ISTVÁN
DR. BÓKA ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Miniszter Úr! Tisztelt Ház! Az a furcsa helyzet van, hogy amikor kérdezem a miniszter urat és választ ad, általában mindig abszolút egyetértünk, ugyanazt mondjuk a Balatoni Hajózási Zrt. ügyében, aztán mégsem történik semmi. Legalábbis semmi érdemleges dolog nem történik a Balatoni Hajózási Zrt. 49 százaléknyi részvénycsomagjával kapcsolatban.
Legkorábban a 2006-os országgyűlési választások előtt ígérte meg, miniszter úr, a kormány álláspontjára hivatkozva, hogy a 49 százalékos részvénycsomagot, legalábbis a közhasznú részvényesi vagyonelemet térítésmentesen megkapják az önkormányzatok. Aztán 2007 májusában is gyakorlatilag ugyanezt ígérte meg a balatoni önkormányzatok részére.
Tisztelettel kérdezem: ha lehetett látni, hogy a törvény módosul, akkor miért nem léptek korábban? Hiszen lassan már két évre tekint vissza ez a történet, lassan már két éve ígérik ezt a balatoni önkormányzatoknak.
Tisztelt Miniszter Úr! Sajnálom, de nem tudom elfogadni a válaszát. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban. - Közbeszólás a Fidesz padsoraiból: Helyes!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem