KÉKKŐI ZOLTÁN JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

KÉKKŐI ZOLTÁN JÓZSEF
KÉKKŐI ZOLTÁN JÓZSEF (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Akkor vitatkozzunk Gőgös képviselőtársammal! A mezőgazdasági üzem fogalmát meg lehet határozni. Azt mondtam, hogy azt hiányolom ebből a törvényjavaslatból, hogy ez nem egyezik az európai uniós jogszabállyal. Az európai uniós jogszabály 1999-ben született. Felolvastam pontosan, hogy mivel foglalkozik, a mezőgazdasági üzemet átruházó személlyel, és ezt meg tudjuk határozni, meg is határoztuk a 137-es FVM rendeletben, tehát meg van határozva. Mezőgazdasági dolgozóval foglalkozik, tehát ezt szabályozza, hogy mit értünk mezőgazdasági dolgozó alatt, fel is olvashatom, de gondolom, ezt a rendeletet ön is ismeri.
Ugyanakkor ez nem egy 1990-es rendelet, ez 1999-es. Ez a rendelet 1999-es. Ez szabályozza, hogy az EMOGA-ból fizethető. Az EMOGA-ból fizethetőhöz hogy mi miért nem tudtuk előtte megtervezni? Mert ahhoz be kellett nyújtani a nemzeti vidékfejlesztési tervet. A nemzeti vidékfejlesztési tervet pedig a csatlakozás után lehetett benyújtani - tehát előtte mi ilyet nem tudtunk volna megalkotni!
Köszönöm szépen a figyelmet.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem