DR. CSÁKY ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

DR. CSÁKY ANDRÁS
DR. CSÁKY ANDRÁS (MDF): Gőgös képviselő úr, megértem, hogy még a mohácsi vészért is az Antall-kormány volt felelős. Valóban, csak azt tudom mondani, hogy az 1257/1999. EK tanácsi rendeletről van szó, úgyhogy '90-ben látnoki képességgel kellett volna rendelkezni. Az alapvető különbség a korábbi rendelkezési lehetőségekhez képest, hogy a finanszírozás 80 százaléka ezen rendelet alapján jön az Európai Unióból. Lehet visszafelé mutogatni, lehet az előző kormányra is mutogatni, akkor is bizonytalan volt tulajdonképpen a csatlakozás, sőt maga az, hogy ez a tanácsi rendelet megjelenik-e egyáltalán. Ha ön nyugodtan meri azt állítani, hogy kellett volna tudni előre egy-két évvel, hogy egy ilyen tanácsi rendelkezés fog megszületni, hát lelke rajta.
De ez az egész késlekedés kizárólag az önök bűne, és nagy a gyanúm, hogy kifejezett politika szándék áll a háttérben, pont azért, hogy a másik variációt preferálják. Mert ez pont az, ami lehetővé teszi azt, amit itt Horváth képviselő úr boncolgatott, hogy bizony a klientúrának a birtokkoncentrációt lehetővé tegyék.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem