DEVÁNSZKINÉ DR. MOLNÁR KATALIN

Teljes szövegű keresés

DEVÁNSZKINÉ DR. MOLNÁR KATALIN
DEVÁNSZKINÉ DR. MOLNÁR KATALIN, az MSZP képviselőcsoportja részéről: Igen, cinkos, csak kik között? (Közbeszólások, köztük dr. Lenkovics Barnabás: Vétkesek közt cinkos, aki néma.) Vétkesek közt cinkos, aki néma; majd csak összerakjuk, köszönöm szépen, ez az igazi többpárti együttműködés. Köszönöm szépen.
Tisztelt Hölgyeim, Uraim! Azt akartam elmondani, hogy ha nem szólunk, ha nem jelzünk, ha nem emeljük fel szavunkat, akkor az állampolgári jogok biztosával egyöntetűen a kisebbségi jogok biztosa és az adatvédelmi biztos végül is nem tudja betölteni a feladatát. De ők betöltik. Betöltik, mert alapos, áttekintő munkát végeznek, a lehető legrövidebb időn belül megadják a szükséges érdemi választ, segítenek, támogatnak, információval szolgálnak.
Azt hiszem, hogy nincs ennél szerencsésebb felállás; négy olyan ember végzi ezt a munkát egy nagyon komoly háttércsapattal, akik alkalmasak arra, hogy élő lelkiismeretünk legyenek. És én nagyon kérem, hogy legyenek továbbra is azok, és ígérem, hogy az MSZP-frakció a koalíciós partnerével együtt mindig komolyan fogja venni a jelzéseiket, amiket várunk, köszönünk és nagyon jó szívvel fogadunk.
Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem