JÜTTNER CSABA

Teljes szövegű keresés

JÜTTNER CSABA
JÜTTNER CSABA (SZDSZ): Tisztelt Miniszter Úr! Én azt gondolom, hogy nem szerencsés az ágazatban szereplőket szembeállítani, és arra hivatkozva egy pályázati forrásból átcsoportosítani, mert egy másik területen problémák vannak. Én azt gondolom, hogy a kríziskezelés nem ilyen ad hoc módon kell hogy történjen.
Az Európai Unióhoz beadtunk egy nemzeti vidékfejlesztési tervet. Ezt fogadtattuk el; most ezen kívánunk változtatni. Nem gondolom, hogy az jó fényt vet, mondjuk, a szaktárcára, ha egyik hónapról a másikra változtatjuk meg a hosszú távú elképzeléseinket. Én és az a 32 ezer kistermelő, a zöldszervezetek, a környezetvédelmi tárca nem tudjuk ezt elfogadni.
Most már csak abban bízom, hogy ha mégis sor kerül az Európai Uniónál ezen forrásátcsoportosítás kezdeményezésére, akkor az Unió nem fog hozzájárulni ehhez. Ilyen módon odakerül a pénz, ahová eredetileg terveztük. (Taps a kormányzó pártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem