SELMECZI GABRIELLA

Teljes szövegű keresés

SELMECZI GABRIELLA
SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Miniszter Úr! Ön most komolyan azt hiszi, hogy minden rendben van a parlagfű-mentesítési programmal? Ön komolyan el tudja hitetni önmagával azt, hogy elindult egy országos átfogó parlagfű-mentesítési program? Ön most azt sorolta el, hogy abból a pénzből, amit az állampolgárok az egyszázaléknyi adójukból felajánlottak, mit tettek önök. Nem arról beszélt, hogy az MSZP-SZDSZ-kormány a parlament támogatásával mire költ és milyen programot dolgozott ki.
Miniszter úr, tény az, hogy önök megígérték, parlagfű-mentesítés lesz. Tény az is, hogy ez a parlament megszavazta egyhangúlag azt a programot, amelyet már rég el kellett volna indítani a cél érdekében. Az is tény, hogy elvették, zárolták azt a pénzt (Dr. Magda Sándor: Nem tett semmit a Fidesz, az is tény!), amelyet erre a parlagfű-mentesítésre oda kellett volna adni első lépésben. Tény az, hogy ezzel a válasszal megerősítette azt is, hogy semmit nem kíván tenni kétmillió allergiás ember érdekében. (Dr. Németh Imre: Ha nem akarja hallani, képviselő asszony!)
A választ nem fogadom el. (Taps a Fidesz padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem