DR. CSILLAG ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

DR. CSILLAG ISTVÁN
DR. CSILLAG ISTVÁN gazdasági és közlekedési miniszter: Ha jól látom, képviselő úr, az emlékiratai írásához készül, azért ennyire szellemesen zárja, de reméljük, hogy ezt a hagyományt folytatni fogja, szívesen lektorálom és szerkesztem az írásait a jövőben is. (Derültség a kormánypártok soraiban.) Viszont amivel szeretném folytatni, az, hogy mi komolyan vettük, hogy a polgári kormány tervei, amelyeket kormányhatározatok sora erősített meg, valóban kiviteli terveken, engedélyeken, környezeti hatástanulmányokon, a lakossági fórumokon és a megszerzett telkeken alapulnak.
(14.50)
Sajnálatosan ezek alapultak Simicska Lajoson, a tanácsadón, az MFB-n és alapultak azon az autópálya-építési programon, amelyhez szükséges szervezetek sem tartoztak a tárca alárendeltségébe. Tehát nyilvánvalóan az a meglepetés, ami bennünket ért, abból származott, hogy mi úgy gondoltuk, hogy ott, ahol ilyen neves tanácsadók dolgoznak, ott természetesen megalapozottan zajlik tovább az építkezés.
Ezért nem teszek önnek további, azon kívüli ígéretet, mint amit a törvény (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), amit el fognak fogadni, tartalmaz. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem