GÖNDÖR ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök asszony. Azért kezdeményeztük a Házszabálytól való eltérést, hogy tényleg még ebben az évben, a mai napon ezt a törvényt elfogadja a parlament, és január 1-jétől alkalmazni lehessen minden olyan személyre, akik eddig nem tettek nyilvános vagyonnyilatkozatot. Tehát megteremthetjük ezzel a törvényjavaslattal azt a feltételt, hogy mostantól kezdve a nem országgyűlési képviselő miniszterek, államtitkárok is nyilvános vagyonnyilatkozatot tegyenek.
Azt a tartalmi kérdést, amit Répássy képviselő úr felvetett: mi előterjesztő kollégámmal nem tekintjük kardinális kérdésnek, hogy a kancelláriaminiszter kezelje vagy a mentelmi bizottság. Amiért az indítványunk arról szólt, hogy a kancelláriaminiszter, mert a kormánynak együtt van felelőssége, tehát kormánytagokról van szó, csak erre a körre vonatkozott az indítványnak ez a része. Ezzel együtt majd dönteni fogunk a módosító indítványokról.
Köszönöm szépen. Támogatjuk az indítványt. (Szórványos taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem