TÓTH ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

TÓTH ANDRÁS
TÓTH ANDRÁS (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt kormánypárti Képviselőtársaim! A hiba akkor is hiba, a bűn akkor is bűn, ha azt utólag bevallják. Én azt mondom, hogy ne várjanak önök feloldozást a választópolgároktól ezekért a hibákért, ezekért a bűnökért.
A miniszter úr is, Keller képviselő úr is jelezte, hányszor előfordult az, hogy rövid idő után módosították az adótörvényeket. A kérdésem az, hogy hányszor kényszerült a mindenkori kormányzat arra, hogy ezt megtegye. Most erről van szó. Erről van szó, hogy olyan hibákat követtek el, amiket talán már nem is nagyon lehet korrigálni, legalábbis nem teljeskörűen. Göndör Istvánnak is mondom, hogy talán ezért nem kezdeményezték azt, hogy térjünk el a Házszabálytól és próbáljuk meg most, még időben. Mondják már meg, van rá ötletük, hogyan lehet azt korrigálni, hogy elveszítette valaki az eva bejelentkezési lehetőségét, akkor, ha ez a módosítás megtörténik? Lehet ezt korrigálni? Nem lehet korrigálni. Vagy találnak-e olyan megoldást, vagy van-e olyan javaslatuk, hogy ne csak visszaadjuk azoknak az szja-t, akiktől tévesen kértük be, vagy nem adtuk oda, hanem kompenzáljuk őket, fizessünk nekik kamatot? Van erre ötletük? Nem hallottam ilyen ötleteket. Ezek olyan hibák, amiket, úgy látom, nem is tudnak teljeskörűen korrigálni; tényleg azt mondom, hogy ezekért a hibákért ne várjanak feloldozást.
Köszönöm. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem