MOLNÁR ALBERT

Teljes szövegű keresés

MOLNÁR ALBERT
MOLNÁR ALBERT (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tállai úrral vitatkoznánk itt néhányan. Először is: mi büszkék vagyunk arra, hogy a magyar vállalkozásoknak egy olyan új lehetőséget tudtunk biztosítani, mint az egyszerűsített vállalkozói adó, amelyet több tízezer vállalkozó tudott igénybe venni, több mint 60 ezer vállalkozás tudott igénybe venni. Erre mi büszkék vagyunk.
Arra nem vagyunk büszkék, hogy hibát követünk el, de aki dolgozik, az hibázik, és esetleg félreértelmezhetők... (Babák Mihály: De mindenhol?) Sőt, ha egy felelős, hiteles állam észreveszi, hogy az állampolgárait - akármilyen kis részét is - ez hátrányosan érinti, akkor nem agyonhallgatja. Ugyanis lehetett volna választani, hogy hagyjuk így, és agyonhallgatjuk a problémát. Lehet, hogy ez az ön számára sokkal szimpatikusabb, számunkra ez nem volt szimpatikus, a jövőben sem az. Önök beadtak módosításokat, azok között ilyen jellegű módosítás nem volt. Tehát azt mondom, hogy a hiba gyakorlatilag közös (Babák Mihály: Nana!), bár nem szeretném a képviselőkre testálni a problémát.
Mielőtt valaki azt hinné, hogy valóban kétsoros az indoklás a törvény mögött, el kell mondanom, hogy ez mintegy két és fél oldalon, paragrafusonként működik.
Valamint felfelé bukás nincs, a magyar nyelvben értelmezhetetlen a felfelé bukás. (Derültség a Fidesz soraiban.) Tehát Burány úr olyan jól, olyan kiválóan végezte államtitkári munkáját, hogy alkalmasnak tartotta a kormányfő arra, hogy miniszterként is dolgozzon.
Tehát összefoglalva: mi büszkék vagyunk arra, hogy az eva megszületett, és 62 500 vállalkozás választotta ezt. Úgyhogy segítünk rajtuk, és felelősségteljesen gondoskodunk róluk a jövőben is. Köszönöm szépen. (Szórványos taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem