DOMOKOS LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DOMOKOS LÁSZLÓ
DOMOKOS LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm szépen. A kettős adóztatás kérdésében kapcsolódom Tállai András felszólalásához. Egy országon belül hoztuk ezt létre, hozta ezt létre a parlament többsége. Nyugodtan fel lehet vetni ezt a kérdést akár szakmai hibaként, akár a tisztesség oldaláról is. Hiszen pont erről szól két ország ilyen irányú megállapodása, hogy két ország között se kerüljön egy-egy állampolgár ilyen helyzetbe. Úgy gondolom, itt teljes a fogalomzavar, és helytelen alkalmazás. Ilyen azért nem volt korábban Magyarországon.
A másik: Szabó Lajos alelnöktársam hozzászólására szeretnék reagálni. Ha jól figyeltem, 1998-99-es módosításokat sorolt fel. Annyit azért érdemes erről elmondani, hogy azok nem kényszerek voltak, hanem azok mindig adtak egy kedvezményt. Ebben a törvényjavaslatban is az illeték ilyen, de az eváról szóló rész nem ilyen. Az egy választott dolog, és kényszerből kell módosítani, hiszen határidőn belül helyre kell tenni bizonyos belső ellentmondásokat, bizonyos szakmai hibákat, mind a törvény, mind az APEH szakmai útmutatóival kapcsolatban. Tehát lényeges minőségi különbség van a kettő között.
S már csak egy csendes kérdésem volna: ki volt a közigazgatási államtitkár az akkori kormányban? Nem a mostani pénzügyminiszter, László Csaba? Mi akkor levontuk a következtetést, gondolom, ezt önök is meg fogják tenni. Köszönöm. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem