ECSŐDI LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

ECSŐDI LÁSZLÓ
ECSŐDI LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! A rendszerváltozást követően az állami tulajdonban lévő bérlakások az önkormányzatok tulajdonába kerültek, majd ezután tömeges privatizáció zajlott le.
(16.00)
Ennek eredményeként az önkormányzati bérlakásállomány annyira lecsökkent, hogy az önkormányzatok lakásgazdálkodását is veszélyeztette és veszélyezteti ma is. Nincs olyan szabad bérlakás, ahová az önkormányzatok a szociális helyzetük alapján rászorult állampolgároknak megfelelő színvonalú lakást biztosítani tudnának.
Tisztelt Államtitkár Úr! Kérdezem továbbá, hogy milyen ütemben folytatódik az előre gyártott technológiával épült lakóépületek energiatakarékos korszerűsítése és felújítási programja. Lesz-e lehetőségük az önkormányzatoknak telkek kialakítási támogatása igénybevételére, megmarad-e az a lehetőség, hogy nyugdíjasházak épülhetnek egyházi közreműködéssel, illetve az elmúlt időszak magas támogatási megoldása következtében? Rengeteg volt a pályázat, ezzel együtt az elutasító döntés is. Milyen változások várhatók ezen a területen?
Várom az államtitkár úr válaszát. (Szórványos taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem