ÉKES JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

ÉKES JÓZSEF
ÉKES JÓZSEF (MDF): Nagyon köszönöm, elnök úr, a szót. Molnár László képviselőtársamnak a hozzászólása indított arra, hogy szót kérjek.
Egész idáig a parlamenten belül ez a vita konszolidált volt; senki nem próbált a másik fejére visszafelé mutogatni. Ilyen alapon lehetne azt mondani, hogy 1996-1997-ben az energiaszektor privatizációja hogyan valósult meg - pont. Ebben az országban nemcsak 12 állami gazdaság volt, nemcsak, mondjuk, 200 téesz volt, hanem sokkal több volt annál.
Tisztelt Képviselőtársaim! Az Állami Számvevőszék beszámolója megérdemli azt, hogy azokban a kritériumokban, amelyeket az Állami Számvevőszék a jelentésében felsorakoztatott, próbáljon a négy parlamenti párt olyan konszenzust kialakítani, hogy a mindenkori kormány és a mindenkori pártelit felelőssége abba az irányba hasson, hogy valóban az Állami Számvevőszék által megfogalmazott kritériumoknak a törvénykezésünk, a parlamenti munkánk és rajta keresztül a kormánynak a tevékenysége maximálisan megfeleljen azoknak a kritériumoknak, amelyeket felállítanak.
Nincs értelme ebben a kérdésben egy szegmenst kiragadni és visszafelé mutogatni, mert akkor adott esetben még a második világháborúig is visszamehetnénk a mutogatásban. (Szórványos taps az MDF soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem