ELNÖK (Mandur László)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés elnöke a Házszabály 19. § (2) bekezdése g) pontjának megfelelően személyi javaslatokat terjeszt elő, H/2628. és H/2629. számokon. A H/2628. számú határozati javaslatban az Állami Számvevőszék alelnökét jelölő ideiglenes bizottságba Veres János helyett Kovács Tibort a bizottság elnökévé, Kovács Tibor helyett pedig Boldvai Lászlót a bizottság tagjává jelöli.
A H/2629. számú határozati javaslatban pedig Veres János helyett Kovács Tibort a költségvetési bizottság alelnökévé, Kovács Tibor helyett Boldvai Lászlót a számvevőszéki bizottság alelnökévé, Boldvai László helyett Molnár Lászlót a gazdasági bizottság tagjává jelöli.
Megkérdezem, látja-e valaki akadályát annak, hogy a két irományszámon előterjesztett javaslatról együttesen határozzon az Országgyűlés. (Nincs jelentkező.) Úgy látom, nem.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a személyi javaslatokkal. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 208 igen szavazattal a személyi javaslatokat elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy az Országgyűlés és a magam nevében a megválasztott bizottsági elnököknek, alelnöknek és tagoknak eredményes munkát kívánjak! (Taps.)
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk. Most pedig két perc technikai szünet következik; egyúttal felkérem azokat a képviselőket, akik mai ülésnapunkon a további munkánkban nem vesznek részt, hogy távozáskor kártyájukat vegyék magukhoz, és erre figyelmeztessék képviselőtársaikat is. (Derültség.)
Köszönöm szépen, két perc szünet. (Rövid szünet.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem