SELMECZI GABRIELLA

Teljes szövegű keresés

SELMECZI GABRIELLA
SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Miniszter Asszony! Az interpelláció a háziorvosokról és a betegekről szólt, nem arról, hogy ön nőként látja el a miniszteri feladatait. (Moraj az MSZP padsoraiból.) Egyébként ön mint nő, sokkal jobban átérezhetné azt a problémát, hogy hogyan jártak azok a praxisok, amelyek 100-150 ezer forinttal kevesebbet kaptak, és ott hogyan fogják ellátni a gyermekeket és az idős embereket.
Tisztelt Miniszter Asszony! Az eljárás, akár technikai okokra hivatkozik, akár érdemi okokra, azt hiszem, nem tisztességes azokkal a háziorvosokkal szemben, akikkel senki nem közölte, hogy azt a pénzt, amelyet ők béremelésre megkaptak, most három hónap eltelte után visszavonják. Tisztelt miniszter asszony, béremelést ígértek, ez volt a választási ígéret. Amit fél szívvel adtak, most két kézzel vették vissza; nem úgy bezzeg, mint a kormánytagoknál, akiknek megduplázták a fizetésüket. A háziorvosoknál, a betegeknél három hónap, nulla százalék. Sodródik a kormány. A választ nem tudom elfogadni. (Taps a Fidesz padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem