LENGYEL ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

LENGYEL ZOLTÁN
LENGYEL ZOLTÁN (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Köszönöm miniszter úr részletes válaszát. Pusztazámor történetét ismerjük, mélységesen egyetértünk a pusztazámoriakkal. Ugyanúgy, mint nagyon sok önkormányzat, ők is nagyon nehéz helyzetben vannak, illetve voltak addig, amíg ez a kivételezett eset nem történt meg velük.
Az viszont tény, hogy Keller László elismerte, van összefüggés az ügyben. Pusztán csak annyit hozott fel mentségül, hogy családjának ebből egyetlen fillér haszna sem keletkezett - ha jól emlékszem, így szólt a nyilatkozat. (Közbekiáltások az ellenzéki padsorokból.) Nem értem, hogy miért ez a gyors védekezés, és miért ilyen irányba megy a kommunikáció.
Tán érdemes tovább kutakodnunk, hogy miért kellett néhány hónapon belül Monostoriné korábbi cégében, a VIP Kft.-ben a többségi tulajdonnak többször gazdát cserélni. Ha minden ennyire kézenfekvő, miért nem vállalta föl Keller képviselő úr személyesen, és miért az ország túlsó oldaláról érkező Jauernik képviselő úr adta be a módosító javaslatot? Miért csak egy település volt kedvezményezett, holott többen vannak ilyen nehéz helyzetben? Nem gondolják-e, hogy kicsikét zavaros a történet?
Én úgy gondolom, segítségükre leszünk ennek megoldásában, ha így nem megy. És most már biztos vagyok benne, hogy a fától tényleg nem látják az erdőt. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem