LENGYEL ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

LENGYEL ZOLTÁN
LENGYEL ZOLTÁN (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! A Legfelsőbb Bíróság ítélete ellenére Pusztazámor önkormányzata több száz milliós tartozás megfizetésétől szabadult meg az idei költségvetés tárgyalásakor. Ebben jelentős szerepet játszott a község MSZP-s országgyűlési képviselője, Keller László úr.
Többünkben felmerült azonban a kérdés, hogy miért kellett ezt fű alatt csinálni. Miért adta be Jauernik István neve alatt az ominózus módosítást? Vajon azért, mert szerénysége nem engedte (Derültség. - Közbeszólás az MDF soraiból: Közismert!), hogy megtudják, ki áll a gáláns ajándék mögött? Vagy érezte, hogy erkölcsileg nem feddhetetlen a dolog, és sumákolt? Az már csak hab a tortán, hogy a szakértőnek felkért VIP Partner Kft. korábbi tulajdonosa Monostori Lajosné, aki jelenleg a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vezetője. (Közbekiáltások az MDF soraiból: Szégyen!)
Számtalanszor hallottuk Medgyessy Pétert, Lendvai Ildikót és Keller Lászlót is arról nyilatkozni, hogy jogi és erkölcsi tekintetben is gyanú felett kell állnia annak, aki vezető kormánypárti politikus. Nem gondolják, hogy az erkölcsi gyanú ebben a tranzakcióban már nem gyanú, hanem bizonyosság?
Tisztelt Ház! Mint már többször az elmúlt háromnegyed évben, újra egy tipikus szocialista történetre derült fény: a szavaikkal, szólamaikkal ellentétes a cselekedet. Hogy is van? Ismét? Haverok? Hanta? Buli?
A kérdésem a következő: mikor fog Medgyessy Péter, a Magyar Szocialista Párt és vitéz üvegszemű Keller László úgy cselekedni, ahogy azt az embereknek megígérte? Nem gondolja-e úgy, hogy ebben az esetben is vizsgálatot kellene indítani? Vagy talán már nem látják a fától az erdőt?
Várom válaszát. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem