DR. LÁSZLÓ CSABA

Teljes szövegű keresés

DR. LÁSZLÓ CSABA
DR. LÁSZLÓ CSABA pénzügyminiszter: Azt hiszem, nem kellene ott keresni összefüggéseket, ahol valójában nincsenek. Volt egy konkrét önkormányzat, amely tulajdonképpen egyfajta speciális helyzetbe került, miután hosszú évekre, öt-hat évre visszamenőleg kellett volna olyan tartozást megfizetnie, kamattal növelten, ami nyilvánvalóan ezt az önkormányzatot csődhelyzetbe vitte volna. (Tóth István: Van ilyen még száz!) Ebben az értelemben ez az önkormányzat speciális volt. (Felzúdulás az ellenzéki oldalon.)
Erre született egy javaslat a tisztelt Házban, ez egyébként a parlament honlapján olvasható, erről szavazott a tisztelt Ház. Következésképpen azt gondolom, hogy ennél nyilvánosabban, a közvélemény előtt egy ügyet elrendezni nem lehetett volna.
Azt hiszem, ez az, amit ebben a kérdésben érdemes tudni, és azt javaslom, hogy ezt vegyék figyelembe, amikor a későbbiekben megítélik ezt az ügyet. (Tóth István: Volt kétszáz ilyen módosító javaslat!)
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem