GLATTFELDER BÉLA

Teljes szövegű keresés

GLATTFELDER BÉLA
GLATTFELDER BÉLA (Fidesz): Miniszter úr, én örülök annak, ha ön határozottan lép föl, de ne csak a parlamentben legyen határozott, és különösképpen ne mindig csak az ellenzékkel szemben, hanem a piaci zavarok elhárításában is mutassa ugyanezt az állhatatosságot és következetességet. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.) Ezt várják öntől a magyar gazdák, és többek között azt is várják, hogy válaszoljon azokra a kérdésekre, amelyeket feltettem. Ha megengedi, ezeket megismételném.
Tehát mondható-e, hogy az a zűrzavaros helyzet, ami most kialakult a sertéspiacon, az Európai Unióba való belépésünk után várható káosznak az előképe? Ki a felelős azért, hogy visszavonták a 3 ezer forintos támogatást, és azt januárig visszamenő hatállyal nem adják, ön vagy az ön gépírónője? Megtérítik-e az ebből fakadó károkat a gazdálkodóknak? Mire számíthatnak a gazdák? Át fogják venni a sertéseiket?
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem