FONT SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Nagyra értékelem a pozitív hangú válaszát, azonban némi aggályom csak van ezzel a kérdéssel. Ugyanis nagyon kérem, hogy ezt minél hamarabb tegyék meg, én ezt nagyon fontosnak tartom, hiszen említettem: például a mozgáskorlátozottaknak április 30-áig van egyáltalán esélyük jogvesztő hatállyal a közlekedési támogatást megigényelni. Bár a válasza önnek erre egy pozitív válasz, csak nem értem, hogy a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége által elküldött levélre eddig miért nem válaszoltak. Tartok tőle, ha az önök irányítása alá tartozó szerv nem fog időben erre a kérdésre megfelelően válaszolni, nagyon sok személy, nemcsak a mozgáskorlátozottak, nemcsak a fogyatékkal élők, hanem a nyugdíjasok nagy része is elveszti egyes lehetőségeit.
Úgy foglalnám össze, hogy a nyugdíjszerű ellátásban részesülőknek mindannyiuknak ki kell küldeni, nem azokat a részadatokat, amit ön, államtitkár úr fölsorolt a tavalyi év egy-egy hónapjáról, hanem egyszerűen ugyanazt, amit eddig, a teljes adóévre vonatkozó jövedelemigazolást adják ki úgy, ahogy eddig is megtette az igazgatóság.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem