DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ
DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ (MDF): Tisztelt Államtitkár Úr! Nem válaszolt a kérdésemre. Én azt kérdeztem, hogy a megállapodásban foglaltakat a minisztérium teljesíti-e. Ez a visszamutogatás, hogy mi történt az elmúlt időszakban, megszokott, nem lep meg, de én arra vagyok kíváncsi, hogy ismeri-e ön például a Tej Terméktanács elnökének levelét, amit április 28-án küldött a minisztériumba, erre hogyan reagált a minisztérium. Én teljes jó szándékkal azt szeretném öntől tudni, hogy megkapja-e a kormánytól a szükséges forrásokat, mert pénz nélkül nem fog menni a tejfelesleg levezetése megfelelő agrárrendtartási eszközökkel; meg fogja-e adni a minisztérium, vagy pedig a drasztikus biológiai alapok csökkentésével, tehénkivágással kívánja ezt elérni.
Higgye el, államtitkár úr, ez nem függ össze a minőségi tejtermeléssel, amire célozni méltóztatott, ez egyszerűen egy fűnyíróelven alkalmazott, drasztikus biológiaialap-csökkentést fog eredményezni, amit önök terveznek. Azt gondolom, ehelyett kellene azt a megoldást választani, hogy megfelelő és a megállapodásban foglaltaknak megfelelő megoldást találjon a minisztérium. Ezt szerettem volna felszólalásommal elérni, és támogatni ezzel a minisztérium törekvését. (Közbeszólás az ellenzék soraiból: Így van!)
Köszönöm. (Taps az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem