ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy az ügyrendi bizottság 2003. május 14-én 18/2002-2006. számon eseti jellegű állásfoglalást hozott. Ezt a futárpostában valamennyi képviselőtársam kézhez kapta.
Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés elnöke előterjesztést tett Házszabálytól való eltérésre. Ebben azt javasolta, hogy az iraki válság rendezése érdekében tett erőfeszítésekhez történő magyar katonai hozzájárulásról szóló országgyűlési határozati javaslat zárószavazására is sor kerüljön a mai ülésnapon. A hét végi egyeztetések után a kormány úgy döntött, hogy nem kéri az előterjesztés Házszabálytól való eltéréssel történő tárgyalását. Ennek megfelelően a mai napon erről nem határozunk.
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a mai ülésünk napirendjének megállapítása. Mivel a házbizottság múlt csütörtöki ülésén nem született egyetértés, az ülés napirendjére, a tanácskozás időtartamára, a felszólalási időkeretekre az Országgyűlés elnöke tett javaslatot. Ezt a hét végi futárpostában valamennyien kézhez kapták.
Tisztelt Országgyűlés! Amint a házbizottság ülésén azt az Országgyűlés elnöke jelezte, levélben keresi meg az ügyrendi bizottság elnökét állásfoglalás kiegészítése érdekében.
A benyújtott önálló indítványokat a javaslat függeléke tartalmazza.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem