SZALAY GÁBOR

Teljes szövegű keresés

SZALAY GÁBOR
SZALAY GÁBOR gazdasági és közlekedési minisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Asszony! Itt van előttem a négynapos matrica grafikai tervezete. (Felmutatja.) Erről az olvasható le többek között, hogy ez a kedvezményes nyári matrica, vagyis a nyári időszakra lesz érvényes június 15. és augusztus 31. között. Leolvasható, hogy ez nemcsak hétvégén, hanem gördülő jelleggel tulajdonképpen hét közben is bármelyik négy napra igénybe vehető. Leolvasható, hogy ezer forintba fog kerülni.
Az ön kérdésére azt válaszolhatom, hogy bizony ez veszteséget, körülbelül 500-600 millió forint bevételkiesést fog jelenteni az autópálya-kezelőnek. A végleges adatok, a tényadatok természetesen csak augusztus végére fognak rendelkezésre állni, és ekkor kell majd az autópálya-kezelőnek azon gondolkodni, hogy miképpen tudja ezt kigazdálkodni az éves bevételeiből, esetleg szükség nyílik-e arra, hogy bizonyos fenntartási, karbantartási munkálatokat elcsúsztasson ennek következményeként a jövő évre. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.)
Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem