ELNÖK (dr. Szájer József)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az európai gazdasági egyesülésről, valamint a gazdasági társaságokról szóló 1997. évi CXLIV. törvény és a cégnyilvántartásról, a cégnyilvánosságról és a bírósági cégeljárásról szóló 1997. évi CXLV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/3803. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/3803/20. számon kapták meg.
Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom hogy a benyújtott módosító javaslatokat az előbbiekhez hasonlóan összevontan, egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Kérdezem a képviselőtársaimat, egyetértenek-e ezzel. Akik igen, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés az indítványt elfogadta.
Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-15. pontjai alapján. Tájékoztatom önöket, hogy az elfogadott napirendi ajánlás szerinti időkeret 5 perc. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni.
Megadom a szót Fónagy János képviselő úrnak, Fidesz-Magyar Polgári Szövetség.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem