DR. PAP JÁNOS

Teljes szövegű keresés

DR. PAP JÁNOS
DR. PAP JÁNOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Én is egyetértek a miniszter úrral, csak akkor nem kellene arra hivatkozni, tisztelt képviselőtársam, hogy akkor hiába tették és teszik most, mert lám-lám felesleges, mert nem ide való; tehát rossz helyen mondta azt, hogy az előző négy évben sem. Az egy másik javaslat lesz, amikor majd ezt el lehet mondani, ha a beszállítókat ért károk enyhítéséről van szó - számos megoldás van erre. Tehát valóban ezt gondolom én is.
Ez nagyon érdekes, amit elmondtak, csak ha egyet visszaforgatunk, és amit Glattfelder képviselő úr elmondott, tulajdonképpen teljesen felesleges a 34 pont - mint ahogy már mondtuk is -, hiszen ha nem támogatják Kékkői úrnak azt a 30. pontját, hogy itt a külön jogszabályban meghatározott eszközök, minden egyéb, akkor nagyon különleges, hogy mégis támogatja a tárca, természetesen a bizottságok is támogatják, hogy a fogyasztásösztönzés és a termék-népszerűsítés legyen bent.
Tisztelt Képviselőtársaim! Ez most elsősorban a minisztérium felé kérdés: ha nem támogatják Kékkői úr 28. pontban lévő javaslatát, amely el akarja tüntetni ezt, hogy egyébként mindent megtehet rendeletben a miniszter, akkor teljesen felesleges a fogyasztásösztönzés és termék-népszerűsítés, hiszen önök egy frakcióban ülnek, egy pártban vannak, és ha önök szeretnék ezt elérni, akkor az összes többinek a kárára, tehát a 34 pontot esetleg nem teljesítve is megtehetik azt, hiszen benne van ez a 35. pont, ami azt jelenti, hogy külön jogszabályban a miniszter úr bármit megtehet.
Egyébként én még jól emlékszem a miniszter úr megszólalásaira az elmúlt négy évből: amikor külön jogszabályokról volt szó, akkor nagyon-nagyon berzenkedtek önök ettől, nagyon-nagyon nem tetszett ez önöknek. Lám-lám, mennyire más az élet ellenzékben, és mennyire más az élet kormánypártiként! No de hát ha valamit az ember ellenzékben követel, akkor minimum azt várják el tőle, hogy amikor kormányra kerül, azt tartsa be, vagy legalábbis törekedjen arra, hogy úgy valósuljon meg, ahogy azt annak idején kérte.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem