HADHÁZY SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

HADHÁZY SÁNDOR
HADHÁZY SÁNDOR (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Göndör István képviselőtársam hozzászólására kívánok reagálni. Teljes egészében egyetértek az ön véleményével a tekintetben, hogy ez a jogszabály bizony rendkívül erős korlátozást fog jelenteni nemcsak egy-egy adott település, hanem egy-egy térség számára is. És éppen ezért már a kormányzatnak most el kell kezdeni a gondolkodást, hogy milyen alternatívát tud felkínálni ezen térségek számára, hogy miből, hogyan lehet megélni ezeken a településeken.
A másik gondolat szintén az úthálózat fejlesztésével kapcsolatos. Tisztelt Ház! Az a gyakorlat, hogy ha megépül egy-egy települést tehermentesítő, elkerülő út, akkor annak mentén újabb ipari és lakóövezetek jönnek létre, mert értelemszerűen ezek a területek rögtön felértékelődnek. Éppen ezért szükséges törvényi szintű szabályozás, hogy ha elkerülő-tehermentesítő út épül, akkor annak a környezete ne legyen fejleszthető, hanem az valóban az adott település vagy térség tehermentesítését szolgálja.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem