GULYÁS JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

GULYÁS JÓZSEF
GULYÁS JÓZSEF (SZDSZ): Tisztelt elnök úr, köszönöm a szót. Tisztelt Országgyűlés! Azért kértem szót, mert az előbb elhangzottak között volt néhány olyan elem, ami nagyon konkrétnak tűnt, nevezetesen a főváros és az agglomeráció, a főváros és a Dunakanyar kapcsolatát illetően, ami az elhangzottak figyelembevételével, azt kell mondjam, hogy nem állja meg a helyét.
Ha a képviselő úr áttekinti az előterjesztést és az előterjesztés mellékleteit, akkor bizony találkoznia kell azzal, hogy a mellékletekben szereplő táblák kiemelt figyelmet fordítanak a Dunakanyar területére: az országos ökológiai hálózat övezete a 3/1. melléklet, a kiemelten fontos, érzékeny természeti területi övezet 3/2. melléklet, komplex tájrehabilitációt igénylő területek 3/4. melléklet, és még sorolhatnám. Ezekből a mellékletekből az derül ki, hogy igenis kiemelten van kezelve a Dunakanyar és térsége. Sajnálom, hogy mindez a képviselőtársamnak a hozzászólása előtt elkerülte a figyelmét.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem