DR. KÓRÓDI MÁRIA

Teljes szövegű keresés

DR. KÓRÓDI MÁRIA
DR. KÓRÓDI MÁRIA környezetvédelmi és vízügyi miniszter: Mint ahogy képviselő úr is mondta, vannak ilyen akciók. Természetesen ezeket az akciókat azok a gyártók és forgalmazók végzik, azzal az elvi vagy szakmai támogatással, amit a minisztérium tud a részükre biztosítani. A minisztérium ezt teszi meg.
Az pedig, hogy a minisztérium hány olyanfajta munkát végez el nap mint nap, ami nem jelenik meg a médiában, annak a felsorolására nemhogy a rendelkezésemre álló néhány másodperc nem lenne elegendő, hanem napokig sorolhatnám. Való igaz, hogy nem minden esemény lépi át azt a küszöböt, ami az újságokban és a televíziókban nap mint nap megjelenik, de az is lehet, hogy kivételesen ön nem látott valamit.
A magyar mobilszolgáltatók egy része már ma is pénzt ad, ha visszaváltja a mobiltelefonokat. Olyan nagyszabású akció megszervezése pedig, ami egy országos, nagy akció, valóban csak akkor lehetséges, ha ebben mindannyian összefogunk. Ebben a minisztérium csak kezdeményező szerepet tud vállalni. Ha ehhez csatlakoznak a szolgáltatók, akkor a lebonyolítás is sikeres, és nyilván átütőbb is, mint ahogy ezt képviselő úr eddig észlelte. (Szórványos taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem